Agatha Seymour: Női dolgok

Cikkszám: seymour-noi-dolgok
Agatha Seymour: Női dolgok

Agatha Seymour: Női dolgok

Cikkszám: seymour-noi-dolgok
Raktáron  1 db
-74%
1 890 Ft 500 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.03.04  -  A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft

A ​női dolgok mindenkit érdekelnek. A nőket kendőzetlenül és szemérmetlenül. Meghallgatják a kávéházban, a presszóban, elolvassák a színes magazinokban, megbeszélik a metrón, sorban állás közben vagy bárhol, ahol éppen kedvük szottyan.

 

A férfiak is érdeklődnek. Mindezt lopva, alattomban teszik, úgy szőrmentén. Elejtett mondatokból az étteremben, a padon felejtett, gyűrött, színes női lapokból, kihallgatott telefonbeszélgetésekből.

A nagyvárosi nő egy fogalom. Kalandjai vannak, társadalmi élete van, és élményei vannak. Most az egyik ilyen hölgy bevezeti az olvasót a lélek mélységeibe.

Szeretetre méltó és utálatos hétköznapi hősök elevenednek meg: szeretnek,

szomorkodnak, álmodnak, beszélnek, csetlenek-botlanak, élik az életüket. Vigyáznunk kell, nehogy felfedezzük bennük saját képmásunkat…

 

„A nő világa a nő szemével. Hinnénk, hogy beszűkült, egyoldalú, nőcentrikus, hogy a világban elfoglalt helyzete alapján mást lát és él át, mint a többi ember – de nem. Olyasmiket is lát, amit a férfi ak nem, amit a másképpen élő nők sem. Aki jót akar nevetni, majd utána el-eltöprengeni azon, milyen világban is élünk mi és a szerző, annak nem is tudok ennél jobb olvasmányt ajánlani.”

Nemere István


**********

Szállítási információk
Személyes átvétel az üzletünkben (Budapest, Ferenc krt.)  ingyenes 
Foxpost csomagautomata (Rendelés összegétől függően) 0- 900 ft között
Házhozszállítás - MPL és GLS futárszolgálattal 1 390 Ft - 1690 ft
PostaPont, csomagautomata és postán maradó csomag kézbesítés 1 050 Ft

Külföldre a GLS futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Újszerű
Kiadó
Tuan Kiadó