Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)

Cikkszám: silva-hidegverrel
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Cikkszám: silva-hidegverrel
Nincs raktáron
4 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 400 Ft

Daniel ​Silva, akinek könyvei világszerte bestsellerré váltak, a Newsday szavaival élve új életet hozott a nemzetközi thiller-be.

A Hidegvérrel feszes, jól felépített regény egy hősről, akinek az a küldetés jutott, hogy elpusztítsa egy régi ellenségét és megóvja a nemzetközi békét.

Gabriel Allon megbizatása egyszerű és kegyetlen: megtalálni Izrael terrorista ellenségeit és végezni velük. Amikor azonban felesége áldozatul esik a rá leselkedő veszélyeknek, felhagy munkájával és úgy dönt, hogy további életét képek restaurálásával tölti, amely eddig csak álcamunka volt számára, titkos küldetései során.

Ari Shamron, az izraeli titkosszolgálat vezetője visszahívja Gabrielt, mert egy palesztin terrorakció meghiúsításához szüksége van a restaurátor sajátos tapasztalataira. A terrorakció célja: holtpontra juttatni a közel-keleti béketárgyalásokat.

Az akció értelmi szerzője nem más, mint Tariq, a palesztin harcos, aki sajgó része Gabriel gyilkosságokkal teli múltjának. A történet élethű, lenyűgöző mellékszereplőket sorakoztat fel. Ilyen szereplő többek között a mágusszerű Ari Shamron, és egy megkapóan megmosolyogtató londoni műkereskedő, vagy akár a szépséges francia zsidó fotómodell, aki bosszút akar állni a Holocaustban elhunyt családjáért.

 

A Moszad ügynöke, a gyilkolóművész címmel is megjelent.


**********

Szállítási díjak (2023.01.01.-től)
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön: 1590 ft
GLS csomagpont belföldön: 1090 ft
Foxpost automata: 1340 ft
Packeta csomagpont - Magyarország 990 ft
Packeta csomagpont - Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia 5 kilóig 1490 ft
Packeta - Házhozszállítás Szlovákia: 2290 ft

 

Külföldre a Packeta futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Jó állapotú, használt
Kiadó
Jokerex Kiadó
Extra téma
Világsiker