Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)

Cikkszám: silva-hidegverrel
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Daniel Silva: Hidegvérrel (Ritka)
Cikkszám: silva-hidegverrel
Nincs raktáron
4 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 400 Ft

Daniel ​Silva, akinek könyvei világszerte bestsellerré váltak, a Newsday szavaival élve új életet hozott a nemzetközi thiller-be.

A Hidegvérrel feszes, jól felépített regény egy hősről, akinek az a küldetés jutott, hogy elpusztítsa egy régi ellenségét és megóvja a nemzetközi békét.

Gabriel Allon megbizatása egyszerű és kegyetlen: megtalálni Izrael terrorista ellenségeit és végezni velük. Amikor azonban felesége áldozatul esik a rá leselkedő veszélyeknek, felhagy munkájával és úgy dönt, hogy további életét képek restaurálásával tölti, amely eddig csak álcamunka volt számára, titkos küldetései során.

Ari Shamron, az izraeli titkosszolgálat vezetője visszahívja Gabrielt, mert egy palesztin terrorakció meghiúsításához szüksége van a restaurátor sajátos tapasztalataira. A terrorakció célja: holtpontra juttatni a közel-keleti béketárgyalásokat.

Az akció értelmi szerzője nem más, mint Tariq, a palesztin harcos, aki sajgó része Gabriel gyilkosságokkal teli múltjának. A történet élethű, lenyűgöző mellékszereplőket sorakoztat fel. Ilyen szereplő többek között a mágusszerű Ari Shamron, és egy megkapóan megmosolyogtató londoni műkereskedő, vagy akár a szépséges francia zsidó fotómodell, aki bosszút akar állni a Holocaustban elhunyt családjáért.

 

A Moszad ügynöke, a gyilkolóművész címmel is megjelent.


Szállítási díjak (2023.07.24.-től)
Packeta csomagpont - Magyarország  990 Ft (15.000 Ft felett ingyenes)
Packeta házhozszállítás belföldön  1 690 Ft
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön:  1 890 Ft
MPL házhozszállítás belföldön 1 690 Ft
MPL postapont és postán maradó belföldön 1 490 Ft
MPL csomagautomata 990 Ft

Külföldre a Packeta futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Jó állapotú, használt
Jokerex Kiadó
Világsiker