Emma Baumacher: Hitler művészei

Cikkszám: hitler-muveszei
Emma Baumacher: Hitler művészei

Emma Baumacher: Hitler művészei

Cikkszám: hitler-muveszei
Nincs raktáron
500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

A ​XX. századi történelem számtalan sötét időszakból tevődik össze, különös és különleges helyeken, különös kegyetlenséggel elkövetett rezsimek és személyiségek által meghatározott korszakok, melyeket szinte sosem felejt már el az emberiség: akár agresszivitása, akár eszmei furcsaságai miatt.

Ezek közé tartozik a nácizmus korszaka is: annyiban megegyezik a korábbi korszakokkal, hogy rengeteg történelmi tényt, köznapi és nem hétköznapi eseményt, tudnivalót rögzítettek róla. Annál kevesebbet tudunk viszont a korszak művészetéről és kultúrájáról, melyben a rémkorszak urai rengeteget pusztítottak az egyetemes kultúra fontos darabjaiból, igen sok alkotóját száműzték, kivégezték vagy alkotói munkásságukat tiltották meg, mindezek ellenére a nácizmusnak megvolt a maga igen pontosan rögzített kultúr- és művészeti eszméje, melyet igyekezett a korszak alkotóival elfogadtatni és véghez vinni. E zűrzavaros korszakot igyekszik bemutatni kiadványunk, a történelmi kutatások eredményeinek felhasználásával.


**********

Szállítási információk
Személyes átvétel az üzletünkben (Budapest, Ferenc krt.)  ingyenes 
Foxpost csomagautomata (Rendelés összegétől függően) 0- 900 ft között
Házhozszállítás - MPL és GLS futárszolgálattal 1 390 Ft - 1690 ft
PostaPont, csomagautomata és postán maradó csomag kézbesítés 1 050 Ft

Külföldre a GLS futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Jó állapotú, használt
Kiadó
Könyvmives
Extra téma
II. világháború