Emma Baumacher: Hitler művészei

Cikkszám: hitler-muveszei
Emma Baumacher: Hitler művészei
Emma Baumacher: Hitler művészei
Cikkszám: hitler-muveszei
Nincs raktáron
500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

A ​XX. századi történelem számtalan sötét időszakból tevődik össze, különös és különleges helyeken, különös kegyetlenséggel elkövetett rezsimek és személyiségek által meghatározott korszakok, melyeket szinte sosem felejt már el az emberiség: akár agresszivitása, akár eszmei furcsaságai miatt.

Ezek közé tartozik a nácizmus korszaka is: annyiban megegyezik a korábbi korszakokkal, hogy rengeteg történelmi tényt, köznapi és nem hétköznapi eseményt, tudnivalót rögzítettek róla. Annál kevesebbet tudunk viszont a korszak művészetéről és kultúrájáról, melyben a rémkorszak urai rengeteget pusztítottak az egyetemes kultúra fontos darabjaiból, igen sok alkotóját száműzték, kivégezték vagy alkotói munkásságukat tiltották meg, mindezek ellenére a nácizmusnak megvolt a maga igen pontosan rögzített kultúr- és művészeti eszméje, melyet igyekezett a korszak alkotóival elfogadtatni és véghez vinni. E zűrzavaros korszakot igyekszik bemutatni kiadványunk, a történelmi kutatások eredményeinek felhasználásával.


Szállítási díjak (2023.07.24.-től)
Packeta csomagpont - Magyarország  990 Ft (15.000 Ft felett ingyenes)
Packeta házhozszállítás belföldön  1 690 Ft
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön:  1 890 Ft
MPL házhozszállítás belföldön 1 690 Ft
MPL postapont és postán maradó belföldön 1 490 Ft
MPL csomagautomata 990 Ft

Külföldre a Packeta futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Jó állapotú, használt
Könyvmíves Kiadó
II. világháború