Emma Baumacher: Hitler művészei

Cikkszám: hitler-muveszei
Emma Baumacher: Hitler művészei
Emma Baumacher: Hitler művészei
Cikkszám: hitler-muveszei
Nincs raktáron
500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

A ​XX. századi történelem számtalan sötét időszakból tevődik össze, különös és különleges helyeken, különös kegyetlenséggel elkövetett rezsimek és személyiségek által meghatározott korszakok, melyeket szinte sosem felejt már el az emberiség: akár agresszivitása, akár eszmei furcsaságai miatt.

Ezek közé tartozik a nácizmus korszaka is: annyiban megegyezik a korábbi korszakokkal, hogy rengeteg történelmi tényt, köznapi és nem hétköznapi eseményt, tudnivalót rögzítettek róla. Annál kevesebbet tudunk viszont a korszak művészetéről és kultúrájáról, melyben a rémkorszak urai rengeteget pusztítottak az egyetemes kultúra fontos darabjaiból, igen sok alkotóját száműzték, kivégezték vagy alkotói munkásságukat tiltották meg, mindezek ellenére a nácizmusnak megvolt a maga igen pontosan rögzített kultúr- és művészeti eszméje, melyet igyekezett a korszak alkotóival elfogadtatni és véghez vinni. E zűrzavaros korszakot igyekszik bemutatni kiadványunk, a történelmi kutatások eredményeinek felhasználásával.


**********

Szállítási díjak (2023.01.01.-től)
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön: 1590 ft
GLS csomagpont belföldön: 1090 ft
Foxpost automata: 1340 ft
Packeta csomagpont - Magyarország 990 ft
Packeta csomagpont - Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia 5 kilóig 1490 ft
Packeta - Házhozszállítás Szlovákia: 2290 ft

 

Külföldre a Packeta futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Jó állapotú, használt
Kiadó
Könyvmives
Extra téma
II. világháború