Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek

Cikkszám: bardossy-per
Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek

Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek

Cikkszám: bardossy-per
Raktáron  1 db
850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft

A Salzburgban lakók nem sok ügyet vetettek arra a leponyvázott amerikai katonai teherautóra, amely 1945. október 3-án a repülőtér felé vette az útját. Pedig olyan emberek voltak rajta, akiknek a szavától, akaratától nem oly rég nagyon sokak sorsa függött… Most az amerikai hadsereg rabjai ők, akiket azért visznek a repülőtérre, hogy átadják honfitársaiknak – azok tegyék mérlegre viselt dolgaik súlyát. E foglyok egyike Bárdossy László volt külügyminiszter-miniszterelnök… Budapesten már várják őket.
A kötetben a szerző meggyőző érveléssel, álláspontja sokoldalú dokumentálásával igyekszik eloszlatni azt a tévhitet, amely olyan „gonosz” személynek láttatta Bárdossy Lászlót, aki „az egész világtörténelemben nem található” bűncselekményeket követett el. Az olvasó a közölt források segítségével nyerhet teljes képet erről a politikai perről, amely még ma is a viták kereszttüzében áll.


**********

Szállítási díjak (2021.12.08.-tól)
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön: 1390 ft
GLS csomagpont belföldön: 990 ft
Foxpost automata: 990 ft
MPL csomagpont és postánmaradó: 1290 ft

Külföldre a GLS futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Jó állapotú, használt
Kiadó
Kossuth Könyvkiadó
Extra téma
II. világháború