Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek

Cikkszám: bardossy-per
Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek
Pritz Pál: A Bárdossy-per | Híres politikai perek
Cikkszám: bardossy-per
Nincs raktáron
850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft

A Salzburgban lakók nem sok ügyet vetettek arra a leponyvázott amerikai katonai teherautóra, amely 1945. október 3-án a repülőtér felé vette az útját. Pedig olyan emberek voltak rajta, akiknek a szavától, akaratától nem oly rég nagyon sokak sorsa függött… Most az amerikai hadsereg rabjai ők, akiket azért visznek a repülőtérre, hogy átadják honfitársaiknak – azok tegyék mérlegre viselt dolgaik súlyát. E foglyok egyike Bárdossy László volt külügyminiszter-miniszterelnök… Budapesten már várják őket.
A kötetben a szerző meggyőző érveléssel, álláspontja sokoldalú dokumentálásával igyekszik eloszlatni azt a tévhitet, amely olyan „gonosz” személynek láttatta Bárdossy Lászlót, aki „az egész világtörténelemben nem található” bűncselekményeket követett el. Az olvasó a közölt források segítségével nyerhet teljes képet erről a politikai perről, amely még ma is a viták kereszttüzében áll.


Szállítási díjak (2023.07.24.-től)
Packeta csomagpont - Magyarország  990 Ft (15.000 Ft felett ingyenes)
Packeta házhozszállítás belföldön  1 690 Ft
Személyes átvétel (Budapest, IX. ker): INGYENES
GLS futár belföldön:  1 890 Ft
MPL házhozszállítás belföldön 1 690 Ft
MPL postapont és postán maradó belföldön 1 490 Ft
MPL csomagautomata 990 Ft

Külföldre a Packeta futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Jó állapotú, használt
Kossuth Kiadó
II. világháború