Belső Nóra: Utak egymástól | Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról

Cikkszám: jaffa-pszicho
Belső Nóra: Utak egymástól | Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról

Belső Nóra: Utak egymástól | Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról

Cikkszám: jaffa-pszicho
Raktáron  1 db
-33%
1 500 Ft 1 000 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.05.20  -  A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft

Ki ​ne vágyna rá, hogy szeressék, elfogadják és megbecsüljék? Ki ne tenne meg bármit ezekért az értékekért? BELSŐ NÓRA új könyve Utak egymáshoz című előző munkájának folytatása, egy teljesen új nézőpontból: a könyv a „szerető” fogalmáról, lelki és párkapcsolati jelenségéről szól.
A könyv egyik állítása, hogy ha megismerjük és elfogadjuk a szeretői viszonyrendszer működését, talán még élni is tudunk benne. Hiszen van úgy, hogy már nincsen út egymáshoz, hogy eltévedtünk, vagy már nem is keressük azt az utat, csak egy másikat, hogy összetört életünk, lelkivilágunk mozaikjait újból egybeilleszthessük… Intimitás, érzelmek, lelki közelség: a hosszú távú kapcsolatokban gyakran nem éppen ezek halnak el? Pedig nélkülük szinte biztos az unalom, a megszokottság monotóniája és a boldogtalan hétköznapok. Ilyenkor léphet be „az a bizonyos harmadik”.
A szerző anélkül beszél a szeretőről, hogy pálcát törne fölötte, és inkább azt igyekszik feltárni, párkapcsolataink mely szakaszában bukkanhat fel, és milyen típusú hiányokra lehet gyógyír. Azt sem mellékes tudni, mikor szinte szükségszerű a megjelenése, milyen jelekből következtethetünk egy „harmadik” jelenlétére, mikor rombol, és mely esetekben lehet akár építő a szeretősdi.


**********

Szállítási információk
Személyes átvétel az üzletünkben (Budapest, Ferenc krt.)  ingyenes 
Foxpost csomagautomata (Rendelés összegétől függően) 0- 900 ft között
Házhozszállítás - MPL és GLS futárszolgálattal 1 390 Ft - 1690 ft
PostaPont, csomagautomata és postán maradó csomag kézbesítés 1 050 Ft

Külföldre a GLS futárszolgálattal küldünk csomagot. A díj a zónától függ. Külföldi szállítás részleteiért klikk ide: Szállítási díjak

Könyv állapota
Jó állapotú, használt
Kiadó
Jaffa Kiadó