Lesley Lokko: Veszélyes vonzódás

Cikkszám: romantikus-52
Lesley Lokko: Veszélyes vonzódás

Lesley Lokko: Veszélyes vonzódás

Cikkszám: romantikus-52
Raktáron  1 db
-25%
1 200 Ft 900 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.03.29  -  A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft

Amikor ​a dúsgazdag Rianne de Zoete előkelő dél-afrikai otthonából egy angliai internátusba kerül, az első gondolata a szökés. Nem elég, hogy a szobáját három másik lánnyal kell megosztania, de még azt is el kell tűrnie, hogy az étkezdében „bennszülöttek” esznek az asztalánál? Hagyja szó nélkül, hogy a városka egyetlen szórakozóhelyén egy fekete fiú, akiért szemmel láthatóan bomlik a többi lány, még ki is gúnyolja őt? Úgy érzi, egy perccel sem maradhat tovább egy ilyen helyen.
Az egy percből egy egész év lesz, a szobatársakból barátok egy életen át. Pedig a lányok nem is különbözhetnének jobban egymástól. A kissé duci, szemüveges, vörös hajú Gabby a szülői ridegség elől menekül a tudását és tehetségét elismerő középiskola, majd az egyetem padjaiba. A bájos Nathalie egy megrázó szünidei élmény után évekig azért küzd, hogy képes legyen kilépni elkényeztetett, nagyvilági anyja árnyékából. A szexi Charmaine-t pedig egyetlen cél vezérli: többre vigye, mint szerencsétlen, magára hagyott édesanyja, mindegy, milyen áron. És Rianne? Neki az ölébe hullik a szerencse: Milánó, New York, Párizs várja, és a szupermodellek csillogó világa.
Rianne hamar ráébred, hogy a divatszakmában az élet nem csupán irigylésre méltó, de kegyetlen is tud lenni. Pláne, ha közbeszól a szerelem és a politika. Márpedig Rianne éppen abba a fekete férfiba szeret bele szenvedélyesen, akinek fényes politikai karriert szán a forrongó, újjászületőben levő Dél-Afrika.
Rianne-t hidegen hagyja, hogy választásáért a divatvilág kilöki magából, a családja pedig elfordul tőle. A férfiért azonban, akit szeret, felveszi a harcot – ha kell, egész Afrikával.


**********

Szállítási információk
Személyes átvétel az üzletünkben (Budapest, Ferenc krt.)  ingyenes 
Foxpost csomagautomata (Rendelés összgétől függően) 0- 900 ft között
Házhozszállítás - MPL és GLS futárszolgálattal 1 390 Ft - 1690 ft
PostaPont, csomagautomata és postán maradó csomag kézbesítés 1 050 Ft
Könyv állapota
Többet használt
Kiadó
Kelly Kft.